Publicat pe

Aqua Kem a implinit 50 de ani!

În acest an, bine-cunoscutul aditiv de toaletă Aqua Kem de la Thetford a implinit 50 de ani. Thetford are in spate mulți ani de succes plini de momente memorabile și așteaptă cu nerăbdare o nouă eră plină de noi produse inovatoare.
În anii ’60, în Statele Unite, Thetford a lansat primul Aqua-Kem,  un aditiv de toaletă pentru rezervorul de deșeuri al toaletei portabile, Porta Potti.
Începând cu anii ’70, produsele Aqua-Kem au fost vândute și în Europa sub numele de Aqua Kem (fără cratima). În anii următori, produsul Aqua Kem s-a extins la o gamă completă de produse Aqua Kem, existente in diferite tipuri: lichide și plicuri, care sunt disponibile în variantele albastru și verde. Cu toate acestea, Thetford nu se opreste aici, ci va introduce noile Aqua Kem Blue Concentrate și Aqua Kem Blue Lavender Concentrate. Cu siguranță veți auzi mult mai multe despre aceste produse noi în timpul sezonului 2018.

De-a lungul anilor, au fost produse milioane de litri de produse Aqua Kem.  Aqua Kem este numele de marcă al Thetford utilizat pentru produsele destinate rezervorului de deșeuri. Fiecare produs are o compoziție proprie și un  scop bine determinat.  Thetford își dezvoltă în mod constant aditivii cu noi tehnici și materii prime, tinand cont intotdeauna de siguranta mediului inconjurator  și de cerintele exigente ale utilizatorilor. Aditivul a câștigat mai multe premii de-a lungul anilor și este încă recunoscut ca fiind cel mai bun de către mulți clienți, care continuă să se bucure de performanța produselor Aqua Kem pentru toalete portabile.

Cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a Aqua Kem, utilizatorii au siguranta utilizarii unor produse de înaltă calitate, performante. Portofoliul actual reduce cantitatea de gaze, lichefiaza deșeurile pentru golirea mai ușoară a rezervoarelor și oferă un control excelent al mirosului.

Actuala gamă de produse Aqua Kem este formată din Aqua Kem Blue (1L, 2L și 30L), Aqua Kem Blue Lavender (1L și 2L), Aqua Kem Blue Pachete (în saculeti și cutii), Aqua Kem Green (375 ml, 1L, 1,5 L și 2L) și plicurile Aqua Kem Green (în saculeti și cutii).

Asteptam cu nerabdare noi produse!