Publicat pe

Thetford Porta Potti – pe piata medicala

THETFORD_PP_Health-and-Care_CN1
Thetford Porta Potti – mai mult decat un produs pentru sănătatea și îngrijirea oamenilor cu probleme medicale! Thetford inseamna CONFORT si IGIENA!

Thetford ofera produse confortabile și igienice; toaletele fiind de o inalta calitate, sunt recomandate fara retineri pe piața medicală.
Prioritatea THETFORD este de a proteja bunăstarea, mobilitatea și demnitatea persoanelor în vârstă și cu handicap.

Dacă sunteți în căutarea pentru o toaletă confortabila și igienica pentru pacienții dumneavoastră, clienți sau părinți mai ales în cazul în care suferă de mobilitate limitată, atunci Thetford are soluția. Noi le vom oferi prima toaletele din gama Porta Potti, o igienă optimă și confort sporit.

Porta Potti este o toaletă ușor de utilizat, care evită mirosul neplăcut și necesită doar golirea o dată la fiecare 3-5 zile. Acesta este motivul pentru care va recomnadam sa înlocuiți scaunul incomod si neigienic, incomode și urât mirositoare cu  una dintre toaletele Porta Potti . Toaleta Porta Potti este cu siguranta un  WC portabil pentru ingrijirea optima a persoanelor cu probleme!

Timp de 40 de ani, Thetford a proiectat si dezvoltat solutii sanitare mobile pentru a deveni un lider puternic pe piață si a reusit acest lucru cu succes. Thetford are in spate mulți ani de experiență si tocmai de aceea ofera doar cele mai bune produse pe piața medicală. Pe langa functionalitatea completa, gama de toalete Porta Potti beneficiază de un design european de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii.

Alege si tu THETFORD!