Drepturile clientului

Orice client care achizitioneaza produse sau/si servicii  prin magazinele noastre on-line au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la accesare – clientul poate cere dreptul la accesarea datelor personale stocate si pot cere detalii cu privire la modul in care sunt ele folosite. Noi folosim datele decat in scopul eliberarii facturii si al livrarii produselor comandate.
 2. Dreptul de a fi uitat – clientul  poate cere ca informatiile sale personale să fie sterse din baza de date.
 3. Dreptul de transfer al datelor – clientul poate solicita o copie a datelor sale personale pentru a le transfera catre un alt serviciu.
 4. Dreptul de a fi informat  clientul este informat despre datele care urmeaza sa fie colectate  in trebuie sa isi dea consimtamantul in mod expres pentru colectarea lor. Atunci cand plaseaza o comanda, clientul este informat asupra tuturor aspectelor legate de comanda sa, inclusiv a datelor colectate.
 5. Dreptul ca datele sale sa fie corectate – clientul are posibilitatea sa isi modifice datele personale daca acestea sunt incorecte sau incomplete. Poate face acest lucru fie singur, folosind platforma siteului, fie folosind formularul de mai jos, fie scriind un mail pe adresa clienti@arexim.ro
 6. Dreptul de a alege ce se va intampla cu datele sale – clientul are dreptul de a alege daca datele sale personale pot fi folosite dupa ce acestea au fost deja colectate. Noi nu abonam la newsletter implicit nici un client!
 7. Dreptul de a se opune– clientul are dreptul de a cere in orice moment incetarea utilizarii informatiilor sale in scop de marketing.
 8. Dreptul de a fi anuntat – In cazul unei brese de securitate care a compromis datele personale ale utilizatorilor, clientul va fi informat in termen de 72 de ore de la momentul în care incidentul a fost constatat.

Clientul poate cere oricare din aceste drepturi, fie prin formularul de mai jos, fie printr-un mail trimis la adresa clienti@arexim.ro

  Accesare date personaleDreptul de a fi uitatTransferul datelor
  Dreptul de a cere corectarea datelorDreptul de a se opune