Termeni si conditii

Termenii si conditiile prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre  SC AREXIM SA, prin intermediul magazinului online www.toaleteportabile.ro catre cumparator.
Definim urmatorii termeni astfel:
– bunuri si servicii : orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat cumparatorului de catre vanzator
– comanda : document eletronic prin care cumparatorul solicita achizitionarea unor bunuri sau servicii prezentate în oferta magazinului online www.toaleteportabile.ro;
– contract : comanda confirmata de catre vanzator (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).

Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.toaleteportabile.ro , cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).

Cotatiile pentru transport sunt calculate pentru destinatii unde exista punct de livrare al firmei de curierat. Pentru alte destinatii, costul transportului se calculeaza individual!

Utilizarea site-ului nostru in vederea vizitarii sau/si cumpararii de produse se face doar cu acceptarea termenilor si conditiilor ce urmeaza:

-unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz

-toate fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard

-se pot ivi erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server in timpul vizitarii paginii

-ofertele speciale  sunt valabile in limita stocului

-Ne rezervam  dreptul de a aduce modificari ale continutului site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens

-Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

-Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania

-Clientul poate returna produsele in termen de 14 zile de la data achizitiei, doar daca acestea sunt sigilate. Consumabilele cu care vin toaletele in dotare trebuiesc de asemenea sa fie nedesfacute.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legislatiei in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, firma AREXIM SA are obligatia de a administra datele personale furnizate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos.

Colectam datele doar in scopul informarii clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor (validarea, expedierea, anularea, facturarea comenzilor) si a rezolvarii diverselor probleme referitoare la o comanda.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de comanda,  cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a firmei AREXIM SA si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: AREXIM, B-dul Carol I, Nr 54, Sector 2, Bucuresti,  va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor (rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte).

AREXIM S.A.  poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizorii de servicii de audit si contabilitate). Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

DREPTURILE CLIENTULUI

Orice client care achizitioneaza produse sau/si servicii  prin magazinele noastre on-line au urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul la accesare – clientul poate cere dreptul la accesarea datelor personale stocate si pot cere detalii cu privire la modul in care sunt ele folosite. Noi folosim datele decat in scopul eliberarii facturii si al livrarii produselor comandate.
  2. Dreptul de a fi uitat – clientul  poate cere ca informatiile sale personale să fie sterse din baza de date.
  3. Dreptul de transfer al datelor – clientul poate solicita o copie a datelor sale personale pentru a le transfera catre un alt serviciu.
  4. Dreptul de a fi informat  clientul este informat despre datele care urmeaza sa fie colectate  in trebuie sa isi dea consimtamantul in mod expres pentru colectarea lor. Atunci cand plaseaza o comanda, clientul este informat asupra tuturor aspectelor legate de comanda sa, inclusiv a datelor colectate.
  5. Dreptul ca datele sale sa fie corectate – clientul are posibilitatea sa isi modifice datele personale daca acestea sunt incorecte sau incomplete. Poate face acest lucru fie singur, folosind platforma siteului, fie folosind formularul de mai jos, fie scriind un mail pe adresa clienti@arexim.ro
  6. Dreptul de a alege ce se va intampla cu datele sale – clientul are dreptul de a alege daca datele sale personale pot fi folosite dupa ce acestea au fost deja colectate. Noi nu abonam la newsletter implicit nici un client!
  7. Dreptul de a se opune– clientul are dreptul de a cere in orice moment incetarea utilizarii informatiilor sale in scop de marketing.
  8. Dreptul de a fi anuntat – In cazul unei brese de securitate care a compromis datele personale ale utilizatorilor, clientul va fi informat in termen de 72 de ore de la momentul în care incidentul a fost constatat.

COOKIE-urile

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere (fisier format tip plain text) care fac posibila recunoasterea echipamentului utilizatorului. Acest fisier va fi stocat pe echipamentul utilizatorului de pe care se acceseaza internetul (desktop, laptop, telefon, etc). Cookie-ul este pasiv, neacontinand nici un fel de software, virus, cod care poate rula, spyware si neputind accesa in nici un fel informatiile de pe hard driverul echipamentului folosit de utilizatorul siteului.
Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta confortabila de navigare, aducand astfel beneficii utilizatorului.

Folosim Cookie-uri per sesiune care sunt fisiere temporare stocate in terminalul utilizatorului pana se incheie sesiunea sau se inchide browserul web si cookie-uri fixe care raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Browserele web folosite pentru accesarea paginilor web permit salvarea Cookie-urilor pe echipamentul utilizatorului in mod implicit. Tipurile de setari si de administrare a cookie-urilo pot fi gasite in zona de setari a browser-ului folosit. Browserele au integrate setari ce permit diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate, dar si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat site-ul.

Cookie-urile sunt folosite in scopul de a spori performanta siteului, prin urmare limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta in mod negativ anumite functionalitati ale paginii web. In anumite situatii, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face ca unele site-uri sa nu mai poata fi folosite in mod corespunzator.

Cookie-urile nu solicita date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate.

Desi foarte rar, cookiurile pot crea problemein cazul in care utilizatorul se conecteaza la sever printr-o retea necriptata sau daca exista setari gresite ale cookieurilor pe servere.

Daca sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul/telefonul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces, insa daca impartiti accesul la echipament trebuie sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul.

Aplicatii antispyware trebuiesc instalate si updatate in mod constanta, la fel si browserul.

Cookie-urile nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai vizitate site-uri de pe Internet.