Publicat pe Un comentariu

Pliculete Aqua Kem Blue

toaleta2Pliculetele Aqua Kem Blue  reprezinta o puternica si eficienta solutie pentru rezervorul rezidual al toaletei portabile. Pe langa faptul ca pliculetele sunt extrem de eficiente, ele sunt si usor de utilizat, usor de dozat si usor de depozitat. Toalete portabila Thetford este usor de folosit in combinatie cu solutiile special recomandate de Thetford!
Nu este nevoie sa va ganditi la doza corecta! Un pliculet = o doza! Simplu!

Pliculetele elimina in mod optim mirosurile neplacute pe termen lung. Ele reprezinta un beneficiu chiar si pentru golirea rezervorului de reziduuri deoarece acestea lichefiaza deseurile din rezervor facandu-l sa poata fi golit fara stropire, reducand acumularea de gaze si pastrandu-l cat mai curat. Toalete portabila este mai curata si mai protejata prin folosirea saculetilor Aqua Kem Blue.

Sunteti interesat de acest produs? Click aici>>

Un comentariu la „Pliculete Aqua Kem Blue

  1. Am cumparat de 2 ori solutie Aqua Kem Blue la sticla si de 3 ori saculeti. Ambele mi se par extrem de usor de folosit si la fel de bune din punct de vedere al calitatii si al pretului. Pe langa faptul ca nu mai exista acel miros neplacut, are un foarteeee mare efect de descompunere.

Comentariile sunt închise.