Publicat pe

Aqua Kem Blue – calitate si siguranta

aqua-kem-blue-blog-toalete-portabilePentru a reduce riscul de deteriorare, uzura prematură și a evita problemele cu golirea rezervorului de susținere a deșeurilor, recomandăm utilizarea produselor Thetford pentru îngrijirea toletelor mobile. Aditivii de toaletă previn mirosurile neplăcute, suprimă formarea de gaze și păstrează interiorul rezervorului deșeurilor curat. Folosiţi toaleta dvs. mobilă în combinație cu acești aditivi. Ei vor crește nivelul de confort și ușurința de utilizare, deoarece toaleta va trebui să fie golită doar o dată la fiecare patru zile. Un lucru mai puțin pentru care să vă faceți griji.

Calitate, siguranță și mediu

Thetford a dezvoltat lichide pentru toaleta mobilă în laboratorul propriu şi a testat toate produsele pe care le comercializează. În zilele noastre ne întâlnim cu cele mai stricte cerințe de protecţie a mediului. Produsele de înaltă calitate Thetford sunt realizate atât după cerinţele clienților cât şi cu un mare respect pentru mediul înconjurător. Pentru a depăşi așteptările clienților noștri, Thetford inovează şi îmbunătățeşte constant produsele și procesele de realizare a acestora.

Acestea sunt motivele pentru care lichidele Thetford pentru toaleta mobilă sunt produse fără conţinut de formaldehide.

toalete-portabile-thetford-aqua-kem-blueTestele de laborator demonstrează performanțe remarcabile ale lichidului Aqua Kem Albastru (Aqua Kem Blue).

The Royal Dutch Touring Club (în olandeză, Algemene Nederlandse Wielrijdersbond – ANWB) a înscărcinat un laborator independent de cercetare să efectueze teste pentru aditivii folosiţi în toaletele portabile Porta Potti. Obiectivul principal al testelor a fost eficacitatea produsului măsurând mirosul rezervorului de deşeuri fără a fi golit una, două, trei sau patru zile şi fără a-i fi adăugaţi aditivi. Rezultatele testelor au fost evidente: numai Thetford Aqua Kem Blue şi-a păstrat mirosul proaspăt şi plăcut după cinci zile, la 30 gr C. Mai mult, rezultatele testelor au arătat în mod clar că aditivii mai ieftini sunt mai puțin eficienţi și nu se comportă la fel de bine ca Aqua Kem Blue.

În testele de laborator au fost incluse unsprezece produse de la şase mărci diferite care se comercializează în Olanda pentru rulote. Oricum testul include şi alte mărci internaţionale disponibile şi în alte ţări, cum ar fi Thetford şi Dometic, ceea ce face relevante rezultatele testelor şi în afara granițelor ţării. ANWB a luat în considerare, pentru teste, inclusiv soluțiile produse pe plan intern, cum ar fi amestecuri de săpun, detergent și oțet dar după ce s-a consultat cu producătorii de produse pentru toalete a renunţat la acestea, deoarece aceştia au menţionat că toate sunt dăunătoare pentru diferite părţi componente ale toaletelor portabile. În afară de riscul deteriorării, aceste soluţii nu pot ajuta niciodată necesităţii unei toalete portabile de a avea un aditiv care să reducă emisiile de gaze, să redea curăţenia şi să prelungească durata de viaţă a rezervorului de deşeuri.

Aqua Kem Blue a câştigat de departe întrecerea cu cei unsprezece competitori.

solutie-toalete-portabile-aqua-kem-blue-thetford-toalete-portabile

Aqua Kem Blue este un lichid de toaletă foarte puternic şi foarte uşor de utilizat, pentru rezervorul de deşeuri, care oferă cele mai bune performanţe pentru toaletele portabile Porta Potti.

O bună întreținere a toaletelor portabile prelungește speranța de viață a acestora.

Lichidul Aqua Kem Blue este uşor de folosit în rezervorul de deşeuri al toaletelot mobile, lichefiind deșeurile pentru o golire mai ușoară a rezervorului, reducând acumulările de gaz, menținând un miros proaspăt în rezervorul de deșeuri, prelungind durata de viață a acestuia; se reîmprospătează la fiecare 4 – 5 zile. Aditivul poate fi folosit şi după data expirării menţionată pe recipient. Este posibil să apară o scădere uşoară a performanţei. Consultaţi termenul de valabilitate trecut pe eticheta produsului. Soluţia Aqua Kem Blue este recomandată a fi folosită zilnic în utilizarea toaletelor portabile Porta Potti, nu dăunează plasticului sau garniturilor care intră în componenţa toaletelor, are o concentraţie ridicată, recipientul în care este livrat prezintă o gradaţie pentru o dozare corectă, raportul calitate, cantitate/preţ este echilibrat şi avantajează cumpărătorul, deşeurile în care se regăseşte aditivul Aqua Kem Blue pot fi eliminate  în fosa septică sau în canalizare.

Acest produs este 100% biodegradabil și atunci când este eliminat în mod corect, prezintă siguranță pentru mediu.

Datorită calităţilor sale superioare, s-a dovedit că Aqua Kem Blue este lichidul nr. 1 în lume în ceea ce priveşte eficienţa pentru toaletele ecologice dar este şi cel mai bine vândut dintre produsele din categoria cărora face parte!