Cum functioneaza toaleta Porta Potti Qube?

Toaleta este formată din două secţiuni: secţiunea superioară este o combinaţie dintre un rezervor pentru apă şi un vas WC cu scaun detaşabil şi capac. Secţiunea inferioară este rezervorul rezidual pentru colectarea deşeurilor.

cum-functioneaza-porta-potti-qube

  1. Cele două părţi sunt uşor de ataşat si detaşat folosind clapeta din spatele toaletei.
  2. Este foarte uşor să adăugaţi in rezervorul rezidual  doza corectă de produse Thetford pentru îngrijirea toaletei. Adaugarea acestora in rezervorul pentru deşeuri se face prin ţeava de golire.
  3.  Apa şi solutiile odorizante pot fi puse direct în rezervorul cu apă pentru spălare.
  4. Greutatea redusă a rezervorului pentru deşeuri îl face uşor de transportat.  De asemenea, el este prevazut cu un compartiment în care pot fi depozitate două mostre gratuite de produse Thetford pentru îngrijirea toaletei.
  5. Toaletele Porta Potti Qube sunt prevazute cu un indivator de nivel* (mai putin modelele Porta Potti Qube 145, respectiv Porta Potti Qube 165) pentru a vă avertiza din timp când rezervorul rezidual trebuie golit.
  6. Toaletele Porta Potti Qube au o ţeavă pentru golire integrată, rotativă, care face acest proces foarte simplu. Nu este nevoie să dezasamblaţi sau să curăţaţi părţi separate. Butonul de ventilare de pe rezervorul rezidual  previne stropirea neplăcută din timpul golirii. Opritorul de pe rezervorul de deşeuri ţine ţeava pentru golire în poziţie fixa, făcând reataşarea celor două rezervoare şi mai simplă.

Tragerea apei în toaletă este simplă

Sistemul de tragere a apei la toaletele Porta Potti Qube variază de la un model la altul.

pompa Acţionare manuală cu pompa cu burduf.
Unele modele prezintă o pompă manuală cu burduf.
piston Acţionare manuală cu pompa cu piston.
Unele modele prezintă o pompă manuală cu piston (uşoară, uşor de folosit şi care asigură o acţionare puternică a jetului de apă).